κλείσε τη διαμονή σου
ελ
en fr
κλείσιμο
μενού
scroll
for more
Εστιατόριο του τόπου του. Της Τήνου. Των Κυκλάδων.

Η Μαραθιά των γεύσεων δημιουργήθηκε το 2002, κοντά 20 χρόνια πριν, με ένα όνειρο, που ζωντανεύει κάθε μέρα και διαφορετικά. «Ό,τι βγάζει η Τήνος να είναι στο τραπέζι μας». Τα ψάρια της και τα τυριά της, τα λαχανικά, τα βότανα, ακόμα και τα όσπρια, οι σπόροι της που κόντευαν να ξεχαστούν. Στη Μαραθιά, παρέα με καλούς συνοδοιπόρους παραγωγούς, αναβιώνουμε με σεβασμό ό,τι έφτιαχναν και καλλιεργούσαν οι παλιοί, ζωντανεύουμε ντόπιες παραδόσεις δίνοντάς τους νότες σημερινές, δημιουργικές.

Γι’αυτό, κάθε μέρα οι προτάσεις είναι διαφορετικές, ανάλογα με το τι έφερε το καΐκι, η τοπική αγορά, τι θησαυρούς ξετρυπώσαμε στο βουνό, τι καλό μυρίζει στον βοτανόκαμπο.

Κάθε πρωί που ξημερώνει σημαίνει και ένα νέο γευστικό ταξίδι… Τηνιακά συστατικά με προσθήκες από άλλα αδέρφια Κυκλαδονήσια συνδυάζονται με τον πιο ταιριαστό τρόπο για να φτάσουν στους φίλους που ήρθαν και σήμερα κοντά μας.

Το ερώτημα που κρατά ασίγαστη την όρεξή μας είναι πώς θα τους κάνουμε και πάλι να χαμογελούν…

01
7
restaurant meat

Το ψάρι στην καλύτερη και πιο γευστική του μορφή!
Το μεράκι για υψηλή ποιότητα γεύσης με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον έγινε καινοτομία και συγκεκριμένα ένας μοναδικός στο είδος του εξοπλισμός ωρίμανσης ψαριών σε πλήρη ασφάλεια. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή τεχνολογία που αναπτύξαμε μαζί με Ιταλούς επιστήμονες και αποτελεί διεθνή πατέντα με παρουσιάσεις στις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων.
Επίσης, κάνοντας καθημερινά πράξη τη φιλοσοφία “zero waste”, δαπανούμε στην παραγωγή μας τη λιγότερη δυνατή πρώτη ύλη.

Από το πρωινό έως αργά το βράδυ μαζί
Σε ένα χαλαρό περιβάλλον που κυριαρχεί η ξερολιθιά, το ξύλο και τα καλάμια- τυπικό στοιχείο της Τήνου- απολαμβάνεις, με θέα τη Δήλο και τη Μύκονο, από τις 8π.μ. μέχρι τις 11:30π.μ. ένα αυθεντικό τηνιακό πρωινό σε buffet.
Από τις 12:30μ.μ. και μέχρι τις 23:30 το βράδυ η Μαραθιά σερβίρει το μενού της ημέρας.
Στην μπάρα μας προσφέρουμε μοσχομυριστό καφέ και δροσερά cocktails, ακούγοντας ρετρό αγαπημένες μουσικές.
Για όσους προτιμούν μία πιο privé ατμόσφαιρα, το απόμερο μοναστηριακό μας τραπέζι μπορεί να υποδεχτεί μέχρι και 12 άτομα.

διάβασε
το μενού μας

Βουτιά στη νότια, απάνεμη πλευρά
H παραλία του Αγίου Φωκά είναι η μεγαλύτερη του νησιού, μήκους 2χλμ.
Σε ένα όμορφο σημείο, τυχερό θα το λέγαμε – μιας και το βουνό και τα αλμυρίκια ελαττώνουν τη δύναμη των ανέμων – βρίσκεται το beach bar της Μαραθιάς.
Πάνω στο κύμα, μπορείτε να επιλέξετε ιδιαίτερες, διαφορετικές γεύσεις κάθε μέρα, που δεν θυμίζουν σε τίποτα τα κλασικά snacks που έχουμε συνηθίσει.

Go to
the top
espa
espa